Rockie var en ener.

 
Altid glad og fuld af livslyst. Vores lille bandit. Elskede alle der kom hos os samt dem han mødte på sin vej.
 
Han var den sejeste lille hund med sin næse, det han ikke komme finde var ikke hver at skrive hjem om. Derfor var han også eftersøgnings hund i DcH Regi. Derudover var han B hund, Klasse 3 i Agility, elsker at lave Tricks/Rally. Han har været med til DM i agility, været klubmester i Agility og Rally flere gange samt været Kredsmester.
 
Så som Kim Larsen synger "fik du set det du ville" ja det tror jeg så absolut Rockie gjorde.
 
Han fik samtidig den mest værdige måde at komme herfra på, tirsdags den 4. juni 2013. Den mest fredfyldte måde at forlade denne jord på, vi er dybt taknemmelige.
Tirsdag morgen var han fræk og frejdig, lejede ude i haven med Easy og Jari, fik sin morgenmad, en ganske almindelig hverdag. Jeg skulle over på sygehuset og have taget prøver og var væk i ca. en time. Da jeg kom hjem lå han ligeså sødt i sin kasse, kiggede op og lovrede med halen. Ligesom om han bare lå og hyggede/sov.  Jeg satte ned til ham, han slikkede på min hånd og jeg viste hvad der var ved at ske. Ringede til Rudi samt vores dyrlæge. Jari og Easy var henne og sige farvel til han. Det var så rørende. Rudi bar ham ud i bilen i hans ynglings kasse. Han lå med hovedet i min hånd, hele turen til Grindsted og da han så Kristian, kiggede han bare lige op som om han ville sige, her er jo dejligt at være. Han var så rolig og afklaret, ingen panik eller noget. Vi sagde farvel og Rockie sov stille ind. Dahm det var hårdt  lige i nuet, men sikke en smuk måde at komme herfra på.
 
 
Rockie levede til sidste sek. uden begrænsninger eller smerter mm. Og igen igen fik han det sidste ord, Smiler. Han bestemte selv. Men hvor var det en smuk oplevelse når det nu skulle være. Rockie vi er dig dybt taknemmelige.
 
 
Nu har vi alle de dejlige minder, om vores dejlige dreng.
 
Han har været en stor del af vores lille familie i over 12 år, hvis ikke hele vores liv og efterlader derfor et stor tomrum her i vores lille hjem. Men er sikker hvorend du så er, så holder du Fest. Ha´ det godt gamle dreng.
 

 
 
Rockie´s bedrifter:
 
B hund, kl. 3 i Agility samt Eftersøgningshund.


Klub mester i Agility 2004. (DcH) 
Klub mester i Agility 2006 (DcH) 

Klub mester i Agility 2009 x 2. (DcH)
Kreds mester i Agility 2009. (DcH) 

Klub mester i Agility 2011. (DcH) 
Klub mester i Rally 2011 (DcH)

Klub mester i Rally 2012 (DcH)

 


Det var altid sjovt at være Rockie.Rockie var en robust Beagle af Ungarsk og Finsk afstamning. Han var meget viljestærk og livsglad hund. 

Han var lærenem, alt nyt var spændende og han var kanon god til at problemløse. Han var meget kærlig og godheden selv. Han var utrolig god til hundesprog, dvs. til at læse andre hunde. Når han skulle arbejde var han en meget selvstændig hund, der arbejdede koncentreret og længe. Han kunne være en stædig rad, der gjorde hvad der passer han, så gjorde han det kun, hvis han kunne se fordelene ved det. (Mad) Vi arbejdede derfor meget med positiv træning og de fire K´er, for at få succes.
 

 


 

De 4 K´er.


Konstruktiv: Der skal være mening med at træne.

Kreativ: Det skal være en kreativ og sjov træning.

Konsekvens: Kun en kommando – men´ det du siger.

Kærlighed: Gensidig respekt – god ven.
 Beaglen er skabt til at leve og jage (hare og kanin jagt) i flok, indordner sig fint og finder let sin egen plads i hierarkiet, helst så højt som muligt. Kort sagt, så er han en pragtfuld hund, der giver en masse udfordringer og man får ikke en bedre hund.